• امروز : جمعه - ۱۶ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 6 December - 2024
4

«آلومينيوم المهدي»، نگين درخشان صنعت آلومينيوم کشور

  • کد خبر : 8836
  • ۲۹ تیر ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۱
«آلومينيوم المهدي»، نگين درخشان صنعت آلومينيوم کشور
همزمان با دهه تولید وتجارت و به همت سازمان صمت استان هرمزگان،جمعی از خبرنگاران استان ازکارخانه و نیروگاه سیکل ترکیبی آلومینیوم المهدی بازدیدکردند.

به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، همزمان با دهه تولید وتجارت و به همت سازمان صمت استان هرمزگان،جمعی از خبرنگاران استان ازکارخانه و نیروگاه سیکل ترکیبی آلومینیوم المهدی بازدیدکردند.

درحاشیه این بازدید،معاون نیروی انسانی شرکت آلومینیوم المهدی درجمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: شرکت آلومینیوم المهدی ۲۵۷ هزار تُن ظرفیت تولید دارد.این کارخانه دو خط تولید دارد. خط یک به ظرفیت ۱۱۰ هزار تُن دارای ۲۴۰دیگ است وخط دو به ظرفیت ۱۴۷ هزار تُن دارای ۲۲۸ دیگ‌ است که در حال حاضر به دلیل کمبود برق با ۶۷ درصد ظرفیت یعنی از ۴۶۸ دیگ ۳۱۷ دیگ در مدار تولید فعال هستند.

«برزو بهاروند» با اشاره به اینکه محصولاتی که در این کارخانه تولید می شود شمش خالص آلومینیوم است، خاطر نشان کرد: این محصول دارای گرید بالایی است. وی اضافه کرد: انبارش آلومینا به اندازه ۸۰ هزار تن ذخیره را داریم که برای مواد اولیه است.

بهاروند، بیان کرد: از آنجایی که مسئله‌ برق برای صنعت آلومینیوم حکم حیات مجموعه را دارد و هرگونه کاهش جریان و قطع بار باعث بروز خسارات جبران ناپذیری به سلول‌های احیا می‌شود که موجب کاهش راندمان تولید ، تعطیلی و ضررهای مالی سنگینی برای این صنعت مهم و استراتژیک کشور می‌شود.از این رو این مجموعه تولیدی به منظور افزایش اطمینان از تامین برق مداوم و جلوگیری از ضررهای متعدد ناشی از قطع برق، نیروگاه اختصاصی سیکل ترکیبی ۵۴۶ مگاواتی کلاس E رابا اعتباری بالغ بر ۲۳۵ میلیون یورو در حال احداث دارد.

فاز یک نیروگاه در مدار

معاون نیروی انسانی شرکت آلومینیوم المهدی درادامه به زمان ساخت این نیروگاه اشاره کرد و گفت: ساخت این نیروگاه از تیر ماه سال گذشته در زمینی به مساحت ۱۸ هکتار در محوطه شرکت آغاز شده و فاز یک این واحد آن که دارای ۱۸۳ مگاوات ظرفیت است در مهر ماه وارد مدار می‌شود.

بهاروند با بیان اینکه نیروگاه سیکل ترکیبی این واحد تولیدی دارای دو واحد گازی هر کدام به ظرفیت اسمی ۱۸۳ مگاوات و یک واحد بخار به ظرفیت ۱۸۰ مگاوات است، عنوان کرد: با تکمیل پروژه و وارد مدار شدن هر دو فاز این نیروگاه نیاز این مجموعه به تامین برق به صورت کامل برطرف می‌شود و می توانیم هر ۴۶۸ دیگ را وارد مدار تولید کنیم و با ۱۰۰ درصد ظرفیت تولید کنیم و حتی مازاد تولید برق هم خواهیم داشت و این یک اقدامی بزرگ در جهت توسعه این صنعت و استان است.

اجرای طرح طبقه بندی مشاغل

وی به آمار نیروی انسانی شاغل در این مجموعه تولیدی پرداخت و بیان کرد: آلومینیوم المهدی دارای ۱۸۷۲ نفر پرسنل است که از این تعداد ۷۲ نفر زن و ۱۸۰۰ نفر مرد هستند.

معاون نیروی انسانی شرکت آلومینیوم المهدی ادامه داد: از مجموع نیروها ۱۳۹۶ نفر متولد استان هرمزگان هستند و ۴۷۶ نفر سابقه بیش از ۱۰ سال سکونت در هرمزگان را دارند.

بهاروند گفت: از بهمن ماه سال ۹۷ وبا واگذاری آلومینیوم المهدی به گروه مپنا یکی از اقدامات خوبی که انجام شده موضوع افزایش حقوق پرسنل و افزایش سالیانه دستمزد توسط شورای عالی کار بود، که در همین رابطه در سال‌های ۹۹، ۱۴۰۰ و در ۱۴۰۱ با بازنگیری طرح طبقه بندی مشاغل به ترتیب ۶، ۲۰ و ۱۱ درصد علاوه بر تعیین افزایش حقوق شورای عالی کار افزایش داشته است.

وی ادامه داد: از سال ۹۷ که این مجموعه به گروه مپنا واگذار شده تاکنون ۳۷ درصد افزایش حقوق به غیر از افزایش حقوق توسط شورای عالی کار داشته‌ایم و طرح طبقه‌بندی مشاغل و پرداخت پاداش افزایش تولید هم در سال ۱۴۰۱ انجام شده است.

معاون نیروی انسانی شرکت آلومینیوم المهدی با بیان اینکه به ۱۶۶۰ از پرسنل سهام تدریجی تعلق گرفته است، اظهار کرد: نمایندگان کارگران در سه کمیته شرکت از جمله انضباطی، رفاهیات و طرح طبقه بندی مشاغل حضور فعالی دارند.پرداختی های بروز است و حقوق پرسنل در اولین ساعات کاری واریز می‌شود.

استخدام نیروی جدید

بهاروند در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع اعلام نتایج آزمون استخدامی این شرکت که در سال گذشته برگزار شد پرداخت و عنوان کرد: این مجموعه در اردیبهشت سال ۱۴۰۱ با همکاری دانشگاه هرمزگان آزمون استخدامی را برگزار کرده‌ است اما به دلیل تغییر مدیریتی که این شرکت داشت طی این مدت افراد جذب نشدند.

وی در همین رابطه اضافه کرد: درحال بازگشایی پاکات اعلام نتایج آزمون استخدامی هستیم و هفته آینده نتایج اعلام می‌شود و نفرات قبول شده بعد از تطبیق مدارک، انجام مصاحبه و بررسی در کانون ارزیابی مپنا در ماه آینده مشغول به کار خواهند شد.

صادرات محصولات مان بدون محدودیت

 معاون نیروی انسانی شرکت آلومینیوم المهدی یکی از حلقه‌های گمشده صنعت آلومینیوم را نبود صنایع پایین‌دستی ذکر کرد و گفت: زیرا اگر صنایع پایین دستی در این صنعت مادر فعال شوند باعث رونق تولید، افزایش ارزش افزوده بالا و فراهم شدن فرصت اشتغال‌زایی برای جوانان بسیاری می شود.

بهاروند با بیان اینکه شمشی که در این شرکت تولید می‌شود دارای بالاترین استانداردهای جهانی است، عنوان کرد: ما برای صادرات محصولات مان هیچ گونه محدودیتی نداریم و تاکنون هم به کشورهای چین و اروپایی صادرات داشته ایم.

پرداخت مالیات در هرمزگان

معاون نیروی انسانی شرکت آلومینیوم المهدی همچنین گفت: مالیات این شرکت در هرمزگان پرداخت می‌شود و تمام حساب‌های بانکی هم به این استان منتقل شده است. بهاروند در پایان با بیان اینکه وسعت این واحد تولیدی ۲۷۰ هکتار است، گفت: ۱۳۰ هکتار آن فضای سبز است و یکی از معدود صنایعی در هرمزگان است که دارای بیشترین سرانه فضای سبز است.

نقش پررنگ در انجام مسئولیت های اجتماعی

وی با بیان اینکه شرکت آلمینیوم المهدی در حوزه مسئولیت های اجتماعی نقش پررنگی داشته است، گفت: آزاد سازی زندانی های در بند، کمک به زلزله زده ها، ساخت سرویس های بهداشتی برای نیازمندان در شهرستان رودان و میناب، اهدا سبد های حمایتی و آبگرمکن که به مناطق سردسیر از جمله مسئولیت های اجتماعی انجام شده است.

تبیین فعالیت های صنایع

سعید سلیمانی مدیر روابط عمومی و فرمانده پایگاه بسیج شرکت آلومینیوم المهدی‌ نیز با معرفی فعالیت های شرکت، اظهار کرد: طبق بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم افزایش ایمان و امید در جامعه و با تاکید بر موضوع جهاد تبیین، نیاز است دستاوردهای هر صنعت خصوصا صنعت آلومینیوم المهدی‌ بیش از پیش اطلاع رسانی شود تا با افزایش حس خودباوری و اعتماد بر توان داخلی بتوانیم موجب شکوفایی هر چه بیشتر اقتصاد کشور شویم.

وی گفت: صنایع کشور دو بال دارند که یک بال امنیت و بال دیگر خبرنگاران هستند و امنیت را مدیون خدمتگزاران نظامی این مرز و بوم هستیم و مسئولیت بال دیگر بر عهده خبرنگاران می باشد که باید دستاوردهای داخلی کشور به جامعه هدف اطلاع رسانی شود و هسته اصلی نشر و آگاهی دادن در زمینه جهاد تبیین نیز بر عهده شما خبرنگاران می باشد.

شرکت آلومینیوم المهدی در تیر ماه ۱۳۶۹ با هدف تولید سالیانه ۳۳۰ هزار تن شمش آلومینیوم ( در ۳ فاز) و در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در ۱۸ کیلومتری غرب شهر بندرعباس تاسیس گردید. در سال ۱۳۷۶ بخشی از فاز یک مجتمع با ۶ دیگ و تدریجا تعداد ۱۲۰ دیگ راه اندازی گردید. به طوری که تا پایان سال ۱۳۸۱ ظرفیت تولید به ۵۵ هزار تن رسید . تعداد ۱۲۰ دیگ فاز تکمیلی طی سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۴ ساخته و راه اندازی شد . در اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۴ مجتمع به ظرفیت اسمی پیش بینی شده ۱۱۰ هزار تن دست یافت. شرکت آلومینیوم المهدی در تاریخ ۱ بهمن ماه ۱۳۹۷ به بخش خصوصی واگذار گردید. شرکت آلومینیوم المهدی دومین کارخانه بزرگ آلومینیوم در ایران است.

لینک کوتاه : https://www.avayesharjinews.ir/?p=8836

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
اخبار اداره کل بیمه سلامت هرمزگان، استاندار هرمزگان، استان هرمزگان، امام جمعه اهل سنت بندرعباس، امام جمعه بندرعباس بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، بندرعباس تولید آهن اسفنجی، جزیره کیش، جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز، جشنواره مهرپوز، جعفر احسانی مهر، حمید رجب پور، دارندگان درگاه پرداخت، دارندگان دستگاه کارتخوان، دکتر سلمان ضربی، دکتر علی علیزاده، راه آهن هرمزگان، سرکار خانم فاطمه جراره، شهردار بندرعباس، شیخ یوسف جمالی، صنعت دریایی، عبادی زاده عطا الله معروفخانی، عطاالله معروفخانی، فولاد کاوه جنوب کیش، قشم مجتمع کشتی‌سازی ایزوایکو، محمد آقاجانلو، محمد کمالی باغستانی مخابرات منطقه هرمزگان، مدیرعامل ایزوایکو، مدیر عامل شرکت آلومینیوم المهدی، مدیرعامل فولاد هرمزگان، مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش، مدیر عامل مجتمع ایزوایکو، مدیرکل بیمه سلامت هرمزگان، مهدی دوستی مهدی دوستی، نماز جمعه بندرعباس نماینده مردم هرمزگان، نماینده ولی فقیه هرمزگان هفته دفاع مقدس،