به گزارش آوای شرجی نیوز؛ عادل شهرزاد، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان، پس از نشست شورای آرد و نان استان گفت: در این جلسه تصمیماتی در زمینه ارتقای کیفیت نان و حمایت از مصرفکنندگان اتخاذ شد.
وی با اشاره به محور اصلی جلسه افزود: موضوع اصلی نشست، تولید و مصرف «نان کامل» بود که در این راستا دو محور «فرهنگسازی مصرف» و «تعیین قیمت» مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس تصمیمات شورا، دستگاههای متولی مشخص و تقسیم وظایف انجام شد و مقرر گردید اطلاعرسانی و فرهنگسازی از طریق صداوسیمای مرکز خلیج فارس، تبلیغات محیطی و ظرفیت مدارس و آموزشگاهها انجام گیرد.
شهرزاد ادامه داد: تسهیل روند توزیع آرد نیز از دیگر مصوبات بود و افزایش تعداد شرکتهای حمل آرد در دستور کار قرار گرفت تا توزیع بین شهرستانها و نانواییها سرعت یابد. وی بر نظارت دقیق بر عملکرد نانواییها تأکید کرد و گفت: تخلفاتی مانند گرانفروشی، کمفروشی، رعایت نکردن ساعت پخت و بهداشت محیط، عرضه آرد یا نان خارج از شبکه رسمی باید با برخورد قانونی بازدارنده مواجه شود.
معاون استاندار در پایان تصریح کرد: صدور مجوز و اختصاص سهمیه آرد برای نانواییهای جدید با اولویت تولید «نان کامل» انجام خواهد شد، چرا که این اقدام گامی بنیادین در جهت نهادینهسازی فرهنگ مصرف نان سالم به شمار میرود.
پایان خبر/