به گزارش آوای شرجی نیوز؛ مصطفی فخرآبادی پور افزود: گروههای نظارتی و بهداشتی در روز عید قربان از ساعت پنج صبح تا ۱۴، و در صورت تقاضا تا ساعت ۱۶ خدمت رسانی میکنند.وی گفت: برخی از محلهایی که امکان مراجعه شهروندان برای توزیع نذورات و یا ذبح دام وجود دارد نیز گروه دامپزشکی مستقر میشود.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان افزود: شهروندان برای خرید و ذبح دام به کشتارگاهها و مراکز با نظارت دامپزشکی مراجعه کنند.
فخرآبادی پور گفت: در کشتارگاهها اتاق پیش سرد با دمای صفر تا ۴ درجه، برای سالم سازی گوشت وجود دارد.
وی به شهروندان توصیه کرد: با توجه به گرمای هوا و افزایش جمعیت بندپایان و حشرات، با هدف جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک انسان و دام همچون تب کریمه کنگو شهروندان از ذبح دام در منازل و معابر خودداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان افزود: همچنین شهروندان در زمان ذبح دام توصیههای بهداشتی مانند استفاده از دستکش، ماسک، لباس کار مناسب و خودداری از لمس کَنه روی پوست دام را جدی بگیرند.
فخرآبادی پور گفت: گوشت ۲۴ ساعت، و جگر و اندامهای خوراکی دام تا ۴۸ ساعت قبل از مصرف در دمای صفر تا ۴ درجه نگهداری شود.
وی افزود: سمپاشی دورهای و برگزاری اردو و رزمایشهای جهادی با هدف کنترل بیماریهای دامی و انگلی در روستاها و مناطق کم برخوردار اجرا میشود.